Τήνος: 14χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Η ανήλικη υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στην Τήνο.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η ανήλικη, που επέβαινε ως συνεπιβάτης μαζί με ακόμη ένα κορίτσι, βρέθηκε στο οδόστρωμα υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
Η 14χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω μέρος του πατινιού, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η άλλη ανήλικη, που οδηγούσε το πατίνι, δεν φαίνεται να υπέστη σοβαρό τραυματισμό.
Μετά την πτώση, η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία την άμεση διακομιδή της στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.
Μετά την επέμβαση εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παραμένει διασωληνωμένη, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη.
«Δεν γνωρίζω πώς συνέβη»
Ο πατέρας της 14χρονης ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για το πώς ακριβώς σημειώθηκε η πτώση.
Όπως είπε, το ηλεκτρικό πατίνι δεν ανήκε στην κόρη του, ενώ ο ίδιος δεν της επέτρεπε να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους οχήματα.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, πληροφορήθηκε για το ατύχημα από το Κέντρο Υγείας της Τήνου, όπου είχε μεταφερθεί ήδη η κόρη του.
Οι Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.